Verras je geliefde met een van deze 5 originele Valentijnsdates

B2 Broekmans Zolder

Molenstraat 19, 3550 Zolder-Centrum
Iedere weekdag van 9.00 tot 19.00 uur & zaterdag tot 18.00 uur
Telefoon: 011 53 70 60

Klaar met al het werk: check. Kinderen naar de babysit of het huis uit: zeker. Cadeautje gekocht: ja hoor. Maar wat nu? Weeral een duur romantisch diner met je liefste, zoals elk jaar bij Valentijn? Of toch maar eens iets anders? Wij konden het alvast niet laten, en geven je vijf leuke ideetjes mee om uit te proberen. Ideetjes zonder al te veel poespas. Zodat je jezelf niet onnodig veel druk oplegt bij Valentijn, want dat is voor niemand leuk. Laat ons achteraf vooral weten of ze de date bij jullie geslaagd was!

  1. Let’s get physical

Ga eens minigolfen. Of bowlen. Of ga eens samen fitnessen of joggen? Valentijn draait niet zozeer om toeters en bellen, maar om tijd doorbrengen met iemand die dat ook graag met jou doet.

  1. Hang de toerist uit in je eigen stad

Je kent dat wel. Reisje hier, reisje daar. Maar ooit al eens de tijd genomen om stil te staan bij de pracht en praal van je eigen woonstad? Er zijn ongetwijfeld wel dingen die er te zien en doen zijn voor mensen op bezoek. Waarom er niet eens zelf een avontuur van maken? Denk ook eens aan een fikse natuurwandeling als je op het platteland woont. Of zoek een hoog panoramapunt. En doe dan punt drie.

  1. Samen genieten van de zonsopgang of zonsondergang

Beiden zijn ze er elke dag, maar hoe vaak nemen we de tijd om te genieten van dit natuurlijke wonder. Het weer moet natuurlijk een beetje meezitten, maar indien wel: waarom niet? Maak het extra gezellig met bijvoorbeeld een thuis voorbereide picknick!

  1. Doe eens iets helemaal zot

Inspiratie nodig? Vertrek spontaan naar de luchthaven en pak het goedkoopste vliegtuig voor een weekendje. Bezoek zo veel mogelijk vrienden op een avond tijd. Ga naar het casino en doe je voor als James Bond en zijn Bondgirl. Rij in het midden van de nacht naar de zee om punt 3 uit te voeren. Of nodig andere koppels uit en hou een wedstrijd pizza bakken. De mogelijkheden zijn onuitputtelijk!

  1. Blijf thuis

Maak er een romantisch dinertje van thuis. Haal jullie favoriete ingrediënten in de winkel, kook samen jullie lievelingsmenu, steek de kaarsjes aan en zet nadien jullie favoriete film op. Want hoe vaak komen jullie daartoe als het niet Valentijn is?