Voor 4 personen

30 min bereidingstijd

Wat heb je nodig?

  • 300 g postelein
  • 750 g puree aardappelen
  • 150 g zure room
  • 4 pangasiusfilets
  • olijfolie
  • boter
  • nootmuskaat
  • peper en zout

Hoe maak je het?

  • Schil en was de aardappelen en kook ze gaar.
  • Was de postelein en laat goed uitlekken. Als de aardappelen zacht zijn plet je ze grof, er mogen nog wat stukjes in zitten.
  • Meng de zure room en 200gr postelein onder de puree en kruid met peper, zout en wat nootmuskaat.
  • Blancheer 100gr postelein kort in kokend water. Giet af en mix fijn met wat olijfolie, peper en zout. Kruid de visfilet met een beetje peper en zout.
  • Smelt (flink wat) boter in een pan en bak de vis 2 à 3 min aan elke kant.
  • Schep op elk bord wat puree met postelein en leg er een pangasiusfilet op. Werk af met wat coulis van postelein.
Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.

Je vindt meer informatie over jouw privacy op onze website terug op deze link.

Strikt noodzakelijke cookies

Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie-instellingen kunnen opslaan en zodat onze website correct kan werken.

Cookies van derden

Onze website kan enkele tracking cookies plaatsen, waarmee een koppeling gelegd wordt met Facebook en Google Analytics om het gebruik van onze website in kaart te brengen.

Door deze cookie aan te laten staan help je onze site te verbeteren.