Brood en gebak

Het geheim van onze bakker:

3 uur rijzen, 100% smaak!

Onze afbakbroden hebben een upgrade gekregen:
ze zijn nu cru-broden!

Net zoals bij de warme bakker laten we het deeg drie uur rijzen in een remrijskast voordat we het bakken.
Het resultaat? Een heerlijk ambachtelijke smaak, zoals je die kent van de échte warme bakker.

Benieuwd naar het proces? Bekijk het filmpje.

Wat maakt cru-broden zo bijzonder?

Cru is een half afgewerkt deegproces waarbij het deeg “op pauze wordt gezet” door het razendsnel in te vriezen bij extreem lage temperaturen. Zodra het deeg in een warme, vochtige omgeving wordt geplaatst, begint het weer te werken en te rijzen. Dit proces zorgt voor een perfect luchtig, smaakvol stokbrood of pistolet – precies zoals je die van de warme bakker verwacht.

In onze bakkerij is jouw broodje gebakken!

♦ Dagelijks vers afgebakken brood, broodjes en koffiekoeken

♦ Meer dan 15 soorten brood

♦ Uitgebreid aanbod patisserie

♦ Nee tegen verspilling: oud brood aan verminderde prijs

♦ Donuts, eclairs, tompoezen, taart, vlaai, …

Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.

Je vindt meer informatie over jouw privacy op onze website terug op deze link.

Strikt noodzakelijke cookies

Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie-instellingen kunnen opslaan en zodat onze website correct kan werken.

Cookies van derden

Onze website kan enkele tracking cookies plaatsen, waarmee een koppeling gelegd wordt met Facebook en Google Analytics om het gebruik van onze website in kaart te brengen.

Door deze cookie aan te laten staan help je onze site te verbeteren.