Een heerlijke alternatief/bijgerecht voor BBQ-liefhebbers!

Wat heb je nodig?

  • 1 aubergine
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 citroen
  • basilicum
  • peterselie
  • olijfolie

Hoe maak je het?

  • Snijd de aubergine in gelijke plakjes.
  • Snijd de knoflook, basilicum en peterselie fijn.
  • Pers al het citroensap uit de citroen.
  • Gril de plakjes aubergine aan beide kanten.
  • Dresseer een bord met 2 eetlepels olijfolie, wat knoflook, citroensap, peterselie en basilicum. Verspreid de plakjes aubergine op deze dressing en herhaal dezelfde dressing bovenop de aubergine.
  • Laat 30 minuten marineren.
  • Werk af met wat zout, basilicumblaadjes en trosjes peterselie.
  • Voilà, supereenvoudig & superlekker!
Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.

Je vindt meer informatie over jouw privacy op onze website terug op deze link.

Strikt noodzakelijke cookies

Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie-instellingen kunnen opslaan en zodat onze website correct kan werken.

Cookies van derden

Onze website kan enkele tracking cookies plaatsen, waarmee een koppeling gelegd wordt met Facebook en Google Analytics om het gebruik van onze website in kaart te brengen.

Door deze cookie aan te laten staan help je onze site te verbeteren.